Het resultaat van soepele samenwerking

Catalyst Consultants helpt de volgende resultaten te bereiken:

Betere bedrijfsresultaten. Medewerkers zitten beter in hun vel doordat ze hun valkuilen kennen en kunnen vermijden. Er ontstaan minder conflicten omdat men geleerd heeft die te voorkomen. Als er toch gedoe komt hebben uw medewerkers de juiste vaardigheden om het onderling op te lossen. Kortom: veel meer plezier in het werk waardoor iedereen graag een tandje extra bijzet als dat nodig is.

Minder fouten doordat medewerkers meer betrokken zijn. Als medewerkers niet betrokken worden, zullen zij zich ook niet betrokken voelen. Heldere communicatie-lijnen, duidelijke aansturing en rechtstreekse terugkoppeling zorgen ervoor dat leidinggevenden en medewerkers samen aan de slag gaan om hun doelen te behalen. Tevens realiseren medewerkers zich wat hun bijdrage aan het eindresultaat is en dat zij hun invloed kunnen gebruiken om zaken te verbeteren.  

Lagere faalkosten door betere communicatie. Iedereen is gemotiveerd om het beste uit zichzelf en zijn werk te halen. Je neemt aktie als je iets fout ziet gaan, ook als het niet direct tot jouw takenpakket behoort. Collega’s waarderen feedback en inventariseren ‘lessons learned’ na afloop van een project.

Laag ziekteverzuim en minder verloop. In een fijne omgeving kom je graag naar je werk. Naar een werkplek waar je je prettig voelt, waar tijd is voor een lolletje en je je gewaardeert voelt. Waar je een oprechte en gemotiveerde leidinggevende treft waarmee je open kunt sparren over de moeilijkheden waar je in je werk tegenaan loopt.

Langdurige relaties met tevreden klanten. Er worden duidelijke afspraken met klanten gemaakt. Die altijd nagekomen worden. Ook als de afspraak door een collega gemaakt is. De telefoon wordt snel opgenomen. Klanten worden door iedereen hoffelijk behandeld. Fouten worden toegegeven. Excuses gemaakt. Er wordt met de klant meegedacht en pro-actief gehandeld. Klanten voelen zich echt koning en komen graag terug.