Onze klanten

Catalyst Consultants werkt voor ondernemers en leidinggevenden in technische organisaties die worstelen met stroeve interne samenwerking en/of commerciële vraagstukken.

In technische bedrijven werken -uiteraard- veel technici die vraagstukken veelal rationeel, analytisch benaderen. Zolang het technische vraagstukken betreft werkt dat prima. Zodra het op samenwerken in een team of met klanten aankomt worden andere eigenschappen belangrijk. Dan komt het aan op andere competeties en vaardigheden zoals inlevingsvermogen, tact, het vermogen te zeggen wat je wilt zeggen. We zien vaak dat technici op het gebied van soft skills nog veel kunnen ontwikkelen. En daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Kijk hier of u de uitdaging van soepel samenwerken herkent.

De organisaties waar wij voor werken zijn meestal technisch expert in hun vakgebied. Ze beschikken over uitgebreide specialistische kennis waarmee zij producten en/of diensten leveren die belangrijk zijn voor het oplossen van technische problemen bij hun klanten. Die technische kennis en ervaring, daar weten ze alles van. De commerciële expertise waar het vaak aan schort is hoe je een helder strategie formuleert en langdurige, prettige relaties opbouwt met vaste klanten. Kijk hier of uw de uitdaging van commerciele vooruitgang herkent.