Commerciële slagkracht vergroten

 Klantgerichtheid

‘Hoe krijgen we de klant centraal in de hoofden van alle medewerkers? Hoe maak je die visie in de dagelijkse omgang voelbaar voor klanten?’ Het is een complex veranderingsproces met belangrijke resultaten. Catalyst Consultants heeft een aanpak ontwikkelt om de klantgerichtheid in uw organisatie te vergroten. In overzichtelijke stappen werken we toe naar een meer klantgerichte organisatie. Het vertrekpunt is altijd de mening van uw klant over uw aanbod en dienstverlening. Het resultaat is een betere, langdurige relatie met loyale klanten.

 Commerciële slagkracht vergroten

‘Onze verkopers zijn uitstekend op de hoogte van onze producten maar toch blijven de resultaten achter. Eigenlijk weten we niet wat een realistisch target is en hoe we dat het beste monitoren. Hoe zorgen we ervoor dat onze verkopers die targets daadwerkelijk halen? Hoe zorgen we ervoor dat ook onze technici een uitstekende indruk achterlaten bij onze klanten?’

Veel commerciële slagkracht blijft onbenut doordat er in de organisatie te weinig tijd en aandacht is voor de ontwikkeling van commerciële vaardigheden. Wij nemen die zorg uit handen en helpen u uw organisatie zo in te richten, te bemensen en besturen dat uw commerciële potentieel tot bloei kan komen.