Over ons

Hedi Visscher

Hedi Visscher

drs. ing. Hedi Visscher BA is de oprichter van Catalyst Consultants. Haar theoretische achtergrond: ze heeft Computer Integrated Manufacturing gestudeerd aan de HTS en een studie Bedrijfskunde (Marketing Management) aan de Erasmus Universiteit afgerond. Verder heeft ze vier éénjarige leergangen aan haar curriculum toegevoegd: business strategy, verander management en export marketing management. Sinds 2009 is zij bovendien gecertificeerd communicatie trainer. Haar laatste wapenfeit is het afronden van de universitaire studie Filosofie van beleid en management in 2012.

Zij heeft zo’n 10 jaar werkervaring in commerciële managementposities in technische bedrijven, zoals commercial manager bij Smit Internationale en area sales manager South East Asia voor Dockwise . Een compleet overzicht van haar werkervaring vindt u op haar Linkedin pagina.

In haar werk vind zij duurzame verbetering bij haar opdrachtgevers, met oprechte aandacht voor hun werknemers, het allerbelangrijkst. Dat begint met een juiste analyse van de klantsituatie en een gezamenlijk ontwikkeld interventieplan. Hier brengt zij haar expertise op het gebied van bedrijfskunde, B2B marketing, persoonlijke communicatie en ontwikkelkunde samen om een traject te ontwikkelen en uit te voeren wat echt wérkt.